Use of an out-of-date browser

To make your Internet experience as secure and pleasant as possible, you should update your browser here to a new version. This update is free of charge. If you are using this PC at work, you should contact your IT administrator. Please note that due to the use of an out-of-date browser, it is possible that this website will not display correctly.

Click here to ignore this message.


Imprint

SchwörerHaus
Hans Schwörer Strasse 8
72531 Hohenstein/Oberstetten
Telephone: +49 73 87 16-0
Fax: +49 73 87 16-500-100
info@schwoerer.de

Prefabricated house on a hillside

Home in a hillside location

Customer home - Plan E 20-192.1

For this family, SchwörerHaus went to its logistical limits in Tessin:

the company succeeded in building a family home in its accustomed high

standard of quality on a building gap in an almost inaccessible location

on the side of a hill. Although almost closed off on the street side,

the house enjoys stupendous views of the valley through its panoramic

windows on both floors.

The terrace and the balcony which can be

accessed from the master suite and children's bedrooms afford a

tremendous view over the surrounding countryside. The balcony protects

the kitchen / dining area from overheating in the direct sunshine. The

whole house is pervaded by a bright and friendly atmosphere in which the

family immediately felt at home. Glass doors provide transparency and

light, drawing even more daylight into the hallway and bedrooms.

Basic data

External dimensions 11,00 x 11,00 m
Net footprint of ground floor 97,00 m²
Net floor area Top floor 94,00 m²
Net floor area total 191,00 m²
Schwörer basement 96,00 m²

If you have any questions

Make an appointment now with a building consultant in your area

We are close to you. With equipment centres, production facilities but above all with show homes and our building consultants that provide you with a comprehensive service.