Use of an out-of-date browser

To make your Internet experience as secure and pleasant as possible, you should update your browser here to a new version. This update is free of charge. If you are using this PC at work, you should contact your IT administrator. Please note that due to the use of an out-of-date browser, it is possible that this website will not display correctly.

Click here to ignore this message.


Imprint

SchwörerHaus
Hans Schwörer Strasse 8
72531 Hohenstein/Oberstetten
Telephone: +49 73 87 16-0
Fax: +49 73 87 16-500-100
info@schwoerer.de

Modern townhouse in Berlin

Berlin townhouse

Plan E 20-188.2

In northern Berlin, the Stadler family found an overgrown allotment

complete with an abandoned summerhouse. After demolishing the old

structure and rebuilding, the site now houses a city villa with two

full-sized floors, pyramid roof, a white rendered facade, anthracite

grey window frames and a partially timber cladded facade of horizontal

Douglas fir louvres. Inside the new owners were keen to use bright,

natural materials, and so generated the ambience of a modern classic.

Basic data

External dimensions 10,49 x 12,16 m
Net footprint of ground floor 97,64 m²
Net floor area First floor 90,80 m²
Net floor area total 188,44 m²
Roof pitch/jamb wall 25°

If you have any questions

Make an appointment now with a building consultant in your area

We are close to you. With equipment centres, production facilities but above all with show homes and our building consultants that provide you with a comprehensive service.